Termékek Menü

AS 65 Scout

Ár:
2.209.000 Ft (1.739.370 Ft + ÁFA)

A FIATAL ERDŐK GONDOZÁSÁBAN HÁROMSZOR OLYAN HATÉKONY, MINT A MOTOROS KÉZI BOZÓTVÁGÓ.

A fiatal erdők gondozása biztosítja az erdő funkcióinak fenntartását és az egyik legfontosabb befektetés a jövőbe. Ez eddig nem ment az erdész ill. erdőgazdálkodó által alkalmazott sok élőmunkaerő nélkül. A védendő fiatal erdők gondozása, a terület mérete miatt, eddig fárasztó és időigényes volt, főleg a megszokott motoros kézi bozótvágókkal. A fiatal erdők speciális igényeinek megfelelően, az AS Motor által kifejlesztet AS 65 Scout géppel egyetlen kezelő háromszor gazdaságosabban dolgozhat. Az AS 65 nagy kerekeken gurul, hogy nagyobb legyen a szabad magassága és a terepjáró képessége.

Ezzel nem probléma a sarjadékok levágása 40 mm szárátmérőig, és az akadályok, halott fák, gyökerek és tuskók, kikerülése sem. A levágott részek fárasztó elszállítása is elmarad, mert ezeket helyben felaprítja és értékes tápanyagként helyben maradnak. Az aprításról az új, rendkívül stabil késrendszer gondoskodik. A késtartót ultrastabil alsó védő óvja meg. A mulcsoló fedelet erősen lerövidítettük és előre nagy nyílást készítettünk. Így tökéletesen behúzható a levágandó növényzet.

Azonban a gazdaságosság nem minden, fontos a biztonság és kezelés kényelme is. A kezek fáradásának és zsibbadásának oka, a vibráció jelentősen csökken és egy körbefutó keret védi a felhasználót a növényektől. A gép kezeléséhez nem kell nagy erő, mert a kapcsolható, állandó differenciálzár tartja az egyenes irányt. A finom iránymódosításokra a differenciálkuplung ad könnyű lehetőséget.

Cikkszám: KL-H-G06700009
Gyártó cikkszám: G06700009
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

 
Területi teljesítmény max.2500 m2 / óra
Motor gyártója Briggs & Stratton
Motor típusa Intek Series 3
Lökettérfogat 344 cm3
Maximális teljesítmény 9,7 kW / 13 LE
Vágási szélesség 65 cm
Önjáró típusa 5 előre + 1 hátra fokozat
Súly 150 kg
Extrák 5+1 fokozat, differenciálzár, késvédelem, könnyű indítás
Ág/Fa vastagság 40 mm
Felhasználási terület Magánszemély, Kertépítő, Erdőgazdálkodás
Vágási magasság 80 vagy 140 mm
Vágási mód hátsó kidobás, mulcsozás